Застереження¶
У застосунку Рекомендації можна опублікувати повідомлення, яке також називається попередженням, у верхній частині дашборду для обміну важливою інформацією з користувачами.
Попередження залишаються на головному дашборді Рекомендації протягом вказаного періоду часу, налаштованого для окремого попередження.
Створення попередження¶
Тільки користувачі з правами доступу Адміністратор для застосунку Рекрутинг можуть створювати попередження. Щоб додати нове попередження, перейдіть до .
Натисніть Створити, щоб відкрити порожню форму попередження. Введіть наступну інформацію у формі:
Дата Від: дата початку попередження. З цієї дати попередження видиме на дашборді.
Дата До: дата закінчення попередження. Після цієї дати попередження приховується з поля зору.
Компанія: це поле автоматично заповнюється поточною компанією. Щоб змінити компанію, для якої має відображатися попередження, виберіть потрібну компанію зі спадного меню в цьому полі.
Якщо це поле залишається порожнім, попередження видиме для всіх, хто має доступ до застосунку Рекомендації.
Якщо вказано компанію, тільки користувачі цієї компанії (які також мають доступ до застосунку Рекомендації) бачать попередження. Це поле з’являється тільки в багатокомпанійній базі даних.
Попередження: введіть текст попередження. Це повідомлення відображається всередині банера попередження на головному дашборді застосунку Рекомендації.
При Натисканні: для попередження є три варіанти. Натисніть перемикач поруч із потрібним вибором. Варіанти:
Не Клікабельне: попередження відображає тільки текст, немає посилання для натискання.
Перейти до Всіх Вакансій: попередження містить посилання, яке при натисканні переходить на веб-сайт з усіма вакансіями, які наразі опубліковані.
Вказати URL: попередження містить посилання на конкретну URL-адресу, яка при натисканні переходить до цієї URL-адреси. При виборі нижче розділу При Натисканні з’являється поле URL. Введіть потрібну URL-адресу в це поле.
Повідомити користувачів¶
Окрім публікації попередження в застосунку Рекомендації, можна зв’язатися з користувачами безпосередньо електронною поштою, замість того щоб чекати, поки користувачі переглянуть попередження, коли відкриють застосунок Рекомендації.
Після створення попередження натисніть кнопку Надіслати Листа над формою попередження. Це викликає завантаження спливаючого вікна Надіслати Листа.
Поле Користувач заповнюється налаштованими користувачами, а Тема автоматично заповнюється текстом Нове Попередження у Застосунку Рекомендації.
Тіло заповнюється текстом Нове сповіщення додано до застосунку «Рекомендації»! Перевірте свій дашборд зараз!, де слово дашборд є посиланням на дашборд застосунку Рекомендації.
Внесіть бажані зміни до електронного листа, потім натисніть Надіслати.
Відхилення сповіщення¶
Можна відхилити сповіщення, якщо користувач не бажає бачити конкретне сповіщення знову.
Щоб відхилити сповіщення, натисніть піктограму (вилучити) у крайній правій частині сповіщення на дашборді застосунку Рекомендації, щоб вилучити сповіщення.
Це запобігає повторному відображенню сповіщення навіть під час першого відкриття застосунку Рекомендації в новому сеансі.